• De mensen van Symphony 's Hertogenbosch hebben me echt heel goed geholpen in mijn traject. Ik had nooit gedacht weer terug te komen op mijn 32 uur werken en daarnaast ook nog te kunnen leven. Dankzij dit traject is het me wel gelukt. Bedankt lieve mensen van Symphony 's Hertogenbosch!

  Esther Den Bosch
 • Als ik heel eerlijk ben, dacht ik aan het begin, ik zie het allemaal wel. Mijn bedrijfsarts raadde het aan, ik had voor mijn gevoel geen keus. Het moet maar. Maar wat ben ik nu blij dat ik gegaan ben!! Zoveel aandacht, er wordt naar je verhaal geluisterd, je leert andere mensen kennen, de mensen zijn heel erg aardig en als je iets niet kan of wilt, dan wordt er gekeken naar iets anders wat wel kan. Het verbaasde mij hoeveel ik eigenlijk wel kon. En hoe ik met kleine dingetjes anders doen, super leuke dingen kon ondernemen! In het begin zag ik veel verschillende therapeuten, dat vond ik lastig. Heb ik ook gewoon aangegeven. Dus dat veranderde later gelukkig. Enorm lieve dames bij de receptie. Over twee weken zit mijn traject erop. Het warme bad ga ik missen, ik kijk met een lach en ook een traan uit naar komende tijd.

  Armijn
 • Hoewel het alweer 2,5 jaar geleden is dat ik bij jullie ben geweest, denk ik met regelmaat terug aan de sessies, en de tips. Er zijn nog steeds veel dingen die ik toepas. Ik heb super veel geleerd over mezelf.

  Ans
 • Ik ben zo ontzettend blij met jullie! Ik heb nooit hulp geaccepteerd, ik vond altijd dat ik dat niet nodig had. Wilde alles zelf doen. Nu weet ik wel anders. Ik ben enorm geholpen. Voel me veel beter en kan weer met een lach vooruit kijken. Ik heb veel energie voor mijn kleinkinderen. Ik kan weer meer doen. Er zijn nog steeds dagen dat het ineens minder gaat, maar dan kan ik daar nu veel beter mee omgaan. Ik ga jullie missen! Maar ik weet dat ik het nu zelf kan!

  Josien vestiging Utrecht
 • Brand er al een lampje, of hoor je al die bel.
  Gezondheid is belangrijk, en dat weten ze hier wel.

  Kom je hier voor de eerste keer binnen,
  Dan krijg je een map en denk je; wat moet ik hier in hemelsnaam mee beginnen.

  Een lang traject, en dat zal menigeen niet ontkennen.
  Maar ook een grandioos gevoel soms, dat moet ik bekennen.

  Na een tijdje, dan weet je hoe en wat.
  En dan krijg je het gevoel van, zo doen we dat.

  Heel uiteenlopende klachten kom je hier tegen,
  Maar voor behandelwijze, krijgen ze van mij een negen.

  Voor sommige mensen verdwijnen misschien niet al hun klachten
  Maar voor mij heeft het zeker geholpen en dat hou ik in gedachten.

  Nog even en dan zit mijn traject erop,
  Mijn complimenten, de tijd die ik hier geweest ben, die was top.

  Als ik een medaille mocht geven, dan is dat zeker een gouden,
  Zoveel lieve mensen, ik ben er van gaan houden.

  Hans Kaffa
 • Mevrouw Myrna van D. is 49 jaar en kampt al jaren met diverse pijnklachten. In de rug en soms in de benen. Onderzoeken leidden tot diagnoses waar vervolgens weinig tot niks aan te behandelen was. De boodschap van mijn arts 'wij kunnen hierin niks voor u betekenen' was ontzettend moeilijk te verwerken. "Ik kreeg wel begrip voor mijn situatie, maar er was geen vervolg. Er was geen behandeling. Wat moest ik doen? Thuis gaan zitten?" Toen Myrna vervolgens in een vervelende situatie op het werk terecht kwam, leek ineens alles tegen te gaan zitten. "De pijn nam toe, er kwamen andere klachten bij. Ik kwam in een diep dal terecht. Voor mijn gevoel begreep niemand mij, ook mijn man en kinderen niet. Zo kon ik bijvoorbeeld niet meer met mijn lieve hond wandelen, iets wat ik al jaren elke dag zo graag deed! De neerwaartse spiraal nam in korte tijd mijn hele dag over" Via de bedrijfsarts kwam Myrna bij Symphony terecht. Hoewel ze sceptisch is, gelooft ze in de intensiviteit van het traject. Ze voelde een klik met de therapeuten. "Toen ik na het onderzoek naar huis ging, voelde ik de eerste last van mijn schouders af vallen. Er is daar een heel team dat een plan van aanpak heeft voor mij! Dat voelde zo goed! Ik heb het met 2 handen aangegrepen". Myrna start met het traject. In de weken die volgde had Myrna goede dagen, en ook dagen dat ze het allemaal lastig vond. "Ik ben erg blij dat er naar mij gekeken is als mens, en niet alleen maar naar mijn pijn. Ik heb veel geleerd, maar soms was het gewoon allemaal te veel. Ik heb dat toen ook aangegeven. En achteraf is dat misschien wel mijn grootste les geweest: grenzen aangeven en de regie terug krijgen over wat wel en soms ook niet lukt." Op de vraag hoe Myrna zich op de vestiging voelt; omschrijft ze de plek als een bijzondere plek. "Er zijn zitjes waar je even tijd voor jezelf kan nemen of je kunt aan de lange tafel gaan zitten en praten met andere mensen die een traject volgen. Ieder heeft zijn eigen verhaal. Ik vond het prettig om ervaringen te delen, bij een kop koffie. Bij Symphony komen veel verschillende mensen; mannen en vrouwen, oud en jong, hoog- en laagopgeleid. Ik heb er een vriendin aan overgehouden, met wie ik nog regelmatig contact heb en vaak ga wandelen. Het is weer heerlijk om dagelijks te lopen met de hond. Ik heb het fijn op werk, ik heb weer grip op mijn leven. Het traject is één groot cadeau aan mezelf geweest. En dat gun ik iedereen."

  Myrna 49 jaar
 • Toen ik door verwezen werd, wist ik niet precies wat ik moest verwachten. Ik vond het zwaar, koste heel veel energie. Maar ze zijn er voor je, ook als er in je traject minder leuke dingen gebeuren die je niet in de hand hebt. Je geeft aan er over te willen praten, en die ruimte is er. Ze helpen je zelfs op weg, voor de periode na je traject, wat goed is om aan te beginnen. Ze zijn toppers op het hoogste niveau. Het werkt echt. Ik ben / was er super blij mee, 10 met een gouden rand. Als je hulp nodig hebt en je past in het traject, PAK HET MET BEIDE HANDEN AAN.

  Astrid Spanjen Vestiging Utrecht