Pijnrevalidatie (Ortius)

Waar begint u als u op verschillende gebieden vastloopt? Continu vermoeid en/of altijd pijn, vraagt om een interdisciplinaire aanpak om te leren omgaan met deze complexe klachten. Zodat de dag weer draait om wat u wilt doen en niet om wat de pijn toelaat.

Letselschade

Een intense gebeurtenis die invloed heeft op uw hele leven. Het liefst wilt u terug naar uw niveau van vóór het ongeval. Maar werken aan herstel terwijl er ook nog juridische zaken op de achtergrond spelen, vraagt een hele hoop.

AOV

U bent ondernemer en door klachten wordt u belemmerd om te werken. U wilt hulp en een behandeling om weer te herstellen, die goed te combineren is met het ondernemerschap.

Diëtetiek

U wilt afvallen of juist aankomen. Of meer energie hebben. Juiste voeding draagt bij aan een gezondere leefstijl. Met de juiste hulp zijn uw doelen ook voor de langere termijn haalbaar.

Vergoedingen

Gedurende een behandeling is het belangrijk u goed te kunnen focussen op het herstel. Gelukkig worden onze behandelingen veelal vergoed door de verzekeraars zodat u zich over de kosten geen zorgen hoeft te maken.